Antena Căutare

Adrian Nastase: “Basescu i-a pacalit iar pe parlamentarii PDL, in partid apar tensiuni tot mai mari”

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca presedintele Traian Basescu i-a "pacalit" pe parlamentarii PDL la reuniunea de la Snagov, amanand discutia despre remanierea guvernamentala

Nastase a spus ca mesajele de la intalnirea de la Snagov, de duminica seara, dintre ministrii si parlamentarii PDL si presedintele Traian Basescu, "au fost extrem de neclare".

"Traian Basescu i-a pacalit din nou pe parlamentarii PDL. Initial le promisese ca, daca vor fi cuminti si vor vota cum trebuie, le va da o remaniere guvernamentala. Au fost cuminti, au votat, cei mai multi dintre ei, si dupa aceea Traian Basescu, in stilul obisnuit, le-a spus ca ramane sa mai discute subiectul peste o perioada", a adaugat presedintele CN al PSD.

Nastase a mai spus ca devine evident pentru PSD ca viata interna a PDL este "tot mai complicata", iar in interiorul partidului "apar tensiuni din ce in ce mai mari".

Sursa: jurnalul.ro

Parlamentul, somat din nou de Basescu sa accelereze adoptarea Codurilor de procedura si Legea ANI... PSD ar putea amana a doua motiune de cenzura. Nastase: Nu are rost!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x