Antena Căutare

Adrian Nastase: Legea salarizarii, un dezastru si un pericol pentru securitatea nationala

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine, pe blogul personal, ca intreaga legea a salarizarii pe care Guvernul o anunta este "un dezastru si un pericol pentru securitatea nationala".

Nastase a adaugat ca a fost acuzat de vicepresedintele PDL Ioan Oltean de "incitare la revolta populara", in urma unei postari a presedintelui CN al PSD cu privire la protestele finantistilor de miercuri seara.

"Ar fi amuzant, daca nu ar fi ingrijorator faptul ca PDL a ajuns sa-i acuze pe toti cei care sunt impotriva lor, ca sunt si impotriva interesului national. Aceasta este deja o forma patologica de paranoia, care a mers de sus (vladica era cuvantul pe care nu il gasea domnul Oltean) in jos", a precizat Nastase.

El a mai spus ca "Guvernul dr. Ciomu, specializat in taieri, trebuie sa plece acasa, cat mai rapid", iar "daca pot sa curete din mers mizeria facuta, cu atat mai bine".

Liderul CN al PSD sustine ca ca democrat-liberalii nu pot accepta faptul ca aceia care s-au revoltat in ultimele zile au facut-o pentru ca "le-a ajuns cutitul la os".

Tot articolul, in Jurnalul National

Ceasca, doborat de gloante, Basescu, de Finante... Boc i-a interzis ministrului de Finante sa acorde stimulentele promise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x