Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Adrian Nastase: "Ma bucur ca s-a decis NUP in cazul ofiterilor veniti sa puna in executare mandatul"

Adrian Nastase scrie, intr-o postare pe blog, ca se bucura ca s-a decis neinceperea urmaririi penale in cazul celor doi ofiteri de politie veniti, in 20 iunie, sa puna in executare mandatul impotriva sa, mentionand totodata ca acestia si-au facut datoria si datorita lor mai este, probabil, in viata.

"In aceste doua luni, unul din lucrurile care ma apasau era riscul ca ofiterii de politie care venisera, in 20 iunie, sa puna in executare mandatul impotriva mea, sa-si piarda slujba sau, mai mult, sa fie urmariti penal. Cei doi ofiteri si-au facut datoria şi datorita lor mai sunt, probabil, in viata", scrie Nastase.

El adauga ca, din acest motiv, in spital fiind, a dorit sa depuna marturie in acest sens. “Ma bucur ca s-a decis neinceperea urmaririi penale in cazul lor", mai scrie Nastase.

Procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale in dosarul privind tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase, apreciind ca gestul acestuia a fost voluntar, iar cei doi ofiteri de politie care au mers sa puna in executare mandatul de executare a pedepsei au actionat conform procedurilor.

Citeste si Jurnalul!

Recomandari