Antena Căutare

Adrian Nastase: Monica Macovei demisioneaza din PDL

Monica Macovei va demisiona din PDL, anunta Adrian Nastase pe blogul personal. Fostul premier scrie ca, din surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, a aflat ca "Monica Macovei urmeaza sa-si dea demisia din PDL, suparata ca au fost ignorate avizele sale in privinta candidatilor Aliantei Romania Dreapta, pentru alegerile din decembrie."

"Din surse, care au dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca Monica Macovei urmeaza sa-si dea demisia din PDL, suparata ca avizele in privinta candidatilor Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile din decembrie au fost ignorate", scrie Adrian Nastase, pe blogul personal.

Din inchisoare, fostul premier reaminteste faptul ca din cele 36 de persoane respinse de comisia de etica, dirijata de Macovei, 23 au fost repuse pe liste.

Alte surse au transmis, insa, ca aceasta tentatie de a demisiona din PDL nu a durat mai mult de cinci minute, mai relateaza fostul premier pe blogul sau.

Victor Ponta se intalneste miercuri cu Traian Basescu. Discutiile, axate pe misiunea FMI, buget si fonduri europene... Ponta vrea sa schimbe structura Guvernului, dupa alegerile din decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x