Antena Căutare

Adrian Nastase pe blog: Am aflat in inchisoare ce inseamna un smen

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", se familiarizeaza cu termenii din inchisoare. Nastase a scris pe blog ca, aflat la reeducare, a invatat ce inseamna un "smen".

"In locul in care ma aflu pentru re-educare, invat tot felul de lucruri noi. Am aflat astfel ce inseamna un „smen”. De exemplu, daca dai cuiva, pentru a plati o datorie, un pachet de bancnote in care doar bancnota de deasupra e adevarata iar in interior sunt numai taieturi de ziar.

Experti MCV, sub conducerea secretarului general al Comisiei UE, Catherine Day – mult mai activa in ultimul timp, in apararea valorilor europene in Romania – au anuntat, in ultimul raport, rezultatele spectaculoase ale reformei in justitie din Romania, inclusiv prin condamnarea, la inchisoare cu executare – pentru prima data in UE, a unui „fost prim ministru”.

Surpriza: in minuta sentintei (pentru ca dupa aproape 3 luni si jumatate, nu pot sa va spun ce scrie in motivare pentru ca ea nu a fost inca redactata!) se arata ca am fost condamnat in calitate de presedinte de partid! Probabil ca stiti de ce – ca sa fie ocolit Parlamentul, care altfel ar fi trebuit sa se pronunte in legatura cu ancheta privitoare la afisele electorale din 2004, ancheta in care figurau cei 972 de martori. Si cum proba era mare…

Asa incat am fost acuzat ca, in calitate de presedinte de partid (nu de prim ministru), mi-as fi folosit influenta asupra unei institutii de stat, Inspectoratul de Stat in constructii, care insa nu este nici macar o institutie de partid si de stat dar in nici un caz o institutie de partid!

Oare sa nu fi aflat expertii MCV acest lucru, sau o fi vorba de un „smen” de comunicare? In definitiv, n-ar trebui sa ne mire pentru ca, iata, fostul procuror general si-a parasit postul cu iluzia ca in timpul mandatului sau a fost condamnat un fost prim ministru", a scris Nastase pe blog.

UPDATE! Anchetele DNA privind referendumul, verificate de Senat. PDL nu participa... Cele 15 "bombe cu ceas" mostenite de la guvernarea PDL, in viziunea premierului Victor Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x