Antena Căutare

Adrian Nastase, urmarit penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor

Fostul premier Adrian Nastase este cercetat intr-un nou dosar penal. De aceasta data, procurorii il acuza de incalcarea regimului armelor si munitiilor. Daca va fi gasit vinovat, Nastase ar putea primi o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre doi si opt ani de inchisoare.

Adrian Nastase este cercetat de procurori dupa ce anchetatorii au gasit in locuinta lui, in urma tentativei de siucidere, 399 de cartuse pentru care nu avea autorizatie.

Dosarul in care este cercetat fostul premier a fost extras din cel in care s-au facut cercetari privind incidentul din 201 iunie, cu ocazia punerii in aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare.

Cercetarile sunt in derulare, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Foto: Intact Images

Sondaj CSCI: 62% dintre romani nu sunt de acord cu decizia CCR privind referendumul. USL ar castiga detasat alegerile... Crin Antonescu: “Anecdotic, cancelarii straine mi-au cerut sa il punem inapoi pe Basescu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x