Antena Căutare

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a sarit de la balconul Parlamentului, vrea sa fie deputat

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a recurs la un gest extrem in decembrie 2010, vrea sa ocupe un loc in bancile peste care s-a aruncat in timpul discursului sustinut de catre primul-ministru de la acea data, Emil Boc. Sobaru, care a aparut in publicatiile din intreaga lume prin saritura de la balcon, a declarat intr-un interviu pentru A.M.Press ca intenționeaza sa candideze ca independent pentru un loc de deputat in colegiul 5 din București (zona Colentina-Teiul Doamnei).

Am vazut ca multa lume nu voia decat sa se foloseasca de momentul Sobaru pentru imagine, iar eu nu vreau sa fiu o marioneta pe care cineva sa o foloseasca. Eu chiar cred ca se poate face ceva, dar e nevoie de curațenie, in primul rand sufleteasca“, a declarat Sobaru.

Acesta a afirmat ca unul din motivele pentru care a ales un colegiu din Capitala este legat de lipsa fondurilor de campanie, care-l determina sa mizeze pe o strategie door-to-door, mai ușor de pus in practica intr-o zona urbana, unde locuințele sunt situate una langa cealalta.

Citeste continuarea articolului in Ghimpele!

Foto: Ring

Aspazia Cojocaru a prezentat dovada ca si-a obtinut prin furt doctoratul... Vasile Blaga, Sulfina Barbu, pe lista de invitati la nunta Elenei Basescu. Vezi ce alti lideri PDL merg la eveniment!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x