Antena Căutare

Adriean Videanu: Aliantele preelectorale nu sunt benefice. Cred ca PDL va candida singur

Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat luni ca, in urma esecului aliantei cu PNL, in PDL s-a instituit cutuma potrivit careia aliantele preelectorale "nu sunt benefice" si a estimat ca PDL va candida singur la alegerile locale si parlamentare, informeaza Hotnews.

"Dupa esecul aliantei cu PNL, exista o cutuma in PDL, aceea de a face aliante postelectorale. Invatand din aceasta experienta, credem ca aliantele preelectorale nu sunt benefice," a spus Videanu, dupa sedinta conducerii centrale a PDL.

Intrebat daca exclude din start o alianta cu UNPR sau UDMR pana la viitoarele alegeri, Videanu a raspuns: "Acest lucru se poate analiza in structurile partidului. Dar cred ca, dat fiind cutuma instituita, PDL va candida singur la viitoarele alegeri locale si parlamentare."

"PDL urmareste cu atentie anuntata alianta socialista dintre PSD si PNL care vine sa clarifice situatiea pe esichierul politic romanesc," a declarat Videanu.

Calin Popescu Tariceanu: "Opozitia ar trebui sa se alieze pentru a modifica Constitutia"... VIDEO! Cum s-a schimbat relatia Basescu - popor intr-un an: Vezi discursurile din 2010 si 2011!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x