Antena Căutare

Adriean Videanu: "Nu exista nimeni in PD-L care sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu!"

Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat duminica ca in formatiunea democrat-liberala nu exista azi un om politic care sa il inlocuiasca pe Traian Basescu

Videanu a adaugat ca, din acest motiv, "PD-L are nevoie de o echipa care sa incerce sa compenseze faptul ca Traian Basescu nu mai este in interiorul partidului".


"Am sa fiu foarte sincer: nu exista astazi in PD-L acel om politic care sa il inlocuiasca pe Traian Basescu. De aceea PD-L are nevoie de o echipa care sa incerce sa compenseze faptul ca Traian Basescu nu mai este in interiorul partidului", a declarat Videanu.

Referindu-se la ideea de improspatare a partidului lansata de Elena Udrea, Videanu a sustinut ca PD-L a avut tot timpul mecanismele interne de a promova oameni noi, asa cum a facut si la alegerile europarlamentare si la cele generale:'Radu Berceanu are o vorba si cu intineritul acesta: sa nu il intinerim pana il omoram. Acest lucru se face, dar trebuie sa capeti si experienta in interiorul partidului. Eu, de exemplu, am inceput de la organizatia de tineret si uitati ca am avut sansa sa ajung chiar prim-vicepresedinte al partidului, plecand de jos. La 26 de ani si ceva am avut sansa sa devin membru al Parlamentului si...am asteptat", a mai spus Videanu.

sursa:Hotnews

Emil Boc: "Cand eram studenti daca doream mai mult, munceam mai mult, cu pomana nu se ajunge la performanta"... Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, vrea sa fie primarul Bucurestiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x