Antena Căutare

Afla care sunt cei mai tacuti politicieni din Parlamentul Romaniei!

Treizeci de secunde in patru ani de mandat. Cam atat au vorbit unii dintre deputatii pe care noi i-am trimis in Parlament sa ne faca viata mai buna. Cei mai multi n-au reusit sa-si promoveze nicio lege. Chiar si asa, ne cer sa-i mai votam o data la alegerile din decembrie.

In cei patru ani de mandat, un sfert dintre alesii nostri au vorbit in Parlamentul Romaniei doar atunci cand au depus juramantul de credinta.

Domnul Bobes e la al doilea mandat si il vrea si pe al treilea. Pentru alegatori n-a reusit prea multe. A facut cate ceva pentru el. In cei patru ani de deputatie a strans aproape 100.000 de euro.

Bine i-a mers si democrat-liberalului George Ionescu. Deputatul de Prahova a vorbit in cei patru ani doar 29 de secunde.

Nici deputatul UNPR Emil Bostan n-a avut vreo lege adoptata. A vorbit doar 31 de secunde, pentru ca cei patru ani de mandat nu i-au prea ajuns.

N-a avut nimic de spus de la tribuna Parlamentului nici independentul Constantin Mazilu. I-au ajuns cele treizeci si una de secunde.

Aproape 80% dintre deputati nu au reusit sa-si adopte in cei patru ani de mandat nici macar o lege initiata de ei. Cu totii, insa, se inghesuie pentru un nou mandat pentru ca primesc in fiecare luna un salariu de 5.000 de lei, o suma forfetara pentru cabinetele parlamentare de 10.000 de lei, un telefon si bineinteles o masina.

Nasul Basescu stie? Ginerele Falca si tata-socru Seculici se cearta pe lista PDL pentru parlamentare... Adrian Bordea a inlocuit-o pe Mona Pivniceru la CSM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x