Antena Căutare

Alba: Un candidat USL reclama ca a fost batut de contracandidatii PDL

Unul dintre candidatii USL pentru postul de consilier local in comuna Jidvei, judetul Alba, a reclamat la Politie ca a fost batut de contracandidatii sai de la PDL. Politistii au demarat o ancheta in acest caz, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al USL Alba, Alexandru Borcea, unul din candidatii Uniunii la postul de consilier local in comuna Jidvei a fost, in noaptea de sambata spre duminica, "victima unei agresiuni violente".

Reprezentantii USL sustin ca barbatul mergea pe bicicleta prin satul Balcaciu, iar la un moment dat s-a intalnit cu un grup de membri PDL, printre care si candidatul PDL la functia de primar al comunei Jidvei, Alin Trif (actualul viceprimar), pe care i-a salutat si cu care a intrat in dialog.

Potrivit comunicatului citat, unul dintre barbatii din grupul democrat-liberalilor, Radu Rozmov, candidat si el la Consiliul Local din partea PDL, l-a trantit de pe bicicleta si l-a lovit de mai multe ori cu pumnii si cu picioarele pe candidatul USL.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Alba a declarat ca institutia a inregistrat plangerea candidatului USL ca incident electoral si se afla in cercetarea politistilor din Alba.

PDL Alba nu a oferit nicio pozitie publica referitoare la acest incident.

Pe Gheorghe Falca il doare in cot de DNA... Ambasadorul britanic: Guvernul Ponta a inceput cu dreptul continuand Acordul cu "Troica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x