Antena Căutare

Alegeri la PDL Constanta: Atacuri la scena deschisa!

Presedintele Autoritatii Navale Romane, Paul Branza, candidat la sefia organizatiei PDL Constanta la alegerile care au loc sambata, l-a acuzat pe actualul lider al filialei, Mircea Banias, ca a "calcat in picioare" deciziile BPJ si ca si-a adus in partid doar "acolitii".

"Statutul nu a fost respectat, deciziile Biroului Permanent Judetean au fost calcate in picioare, iar partidul a fost strans in jurul unui nucleu. Parcursul interimatului lui Mircea Banias a zdruncinat increderea chiar si in randul suporterilor nostri infocati. Avem membri de calitate in partid, dar care nu sunt valorificati. Nu au intrat in partid decat acolitii lui Mircea Banias, categoria angajatilor din Portul Constanta fiind bine reprezentata in partidul nostru", a spus Paul Branza in fata celor peste 700 de delegati la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL Constanta.

Paul Branza a mai spus ca partidul nu are nevoie de Mircea Banias la conducerea PDL Constanta si ca are nevoie de o conducere colectiva competenta care sa respecte Statutul si sa descentralizeze deciziile politice catre organizatiile locale.

Pentru ca Paul Branza sa-si poata sustine discursul in liniste a fost nevoie insa de interventia secretarului general al PDL, Vasile Blaga, pentru ca mai multi democrati-liberali din sala au inceput sa-l fluiere.

La alegerile pentru sefia PDL Constanta candideaza actualul presedinte interimar, Mircea Banias, presedintele Autoritatii Navale Romane, Paul Branza, directorul Inspectoratului Judetean in Constructii Constanta, Gigi Chiru si Nicolae Ciuca, un vechi membru de partid.

Pe langa presedintele organizatiei vor mai fi alesi doi prim-vicepresedinti, un secretar general, doi secretari generali adjuncti, zece vicepresedinti si sase secretari executivi.

Foto: ziuaconstanta.ro

Boc spune ca nu are emotii in fata lui Basescu... Un primar PDL din Dambovita a vopsit biserica in portocaliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x