Alegeri locale 2020. Unde votezi și tot ce trebuie să știi despre alegerile pentru primării

România iese la vot. Pe 27 septembrie au loc alegeri locale, iar românii sunt așteptați la urne pentru a decide cine conduce administrațiile locale pentru următorii patru ani. Vă aducem toate informațiile de care aveți nevoie în ziua votului, precum și primele rezultate, după închiderea urnelor.

Pe 27 septembrie 2020 au loc alegeri locale, iar românii sunt așteptați la urne

Profimediaimages.ro

Marea bătălie la alegerile locale se va da pentru București, între Gabriela Firea, PSD, și Nicușor Dan, susținut de PNL și alianța USR-PLUS, însă nu sunt de neglijat nici alte confruntări electorale în marile orașe ale țării.

Observatornews.ro vă prezintă candidații din cele mai mari orașe ale țării și vă aduce toate informațiile de care aveți nevoie în ziua votului: actele necesare, secțiile de vot, regulile impuse de pandemia Covid-19 și cum votează bolnavii de coronavirus.

Alegerile locale sunt cu atât mai importante cu cât ele oferă o perspectivă în privința alegerilor parlamentare din 6 decembrie, iar viitorii primari și președinți de consilii județene vor fi principalele motoare de mobilizare a electoratului pentru votul din iarnă.

Rezultate exit-poll la alegerile locale 2020

Primele rezultate exit-poll vor fi anunțate pe Observatornews.ro duminică, 27 septembrie, la ora 21:00.

Pe timpul zilei veți putea afla cele mai importante știri din ziua votului, declarațiile principalilor actori de pe scena politică și date în timp real despre prezența la urnele de vot.

Cele mai importante momente din ziua votului vor fi LIVE pe pagina de Facebook Observator.

Citește și: Unde trebuie să votezi la alegerile locale?

Lista candidaților din fiecare județ și Municipiul București

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri