Antena Căutare

Alegeri locale: Tombola PNL Suceava, cu premiu o masina, interzisa de BEM

Biroul Electoral Municipal (BEM) Suceava a decis interzicerea promovarii si organizarii tombolei initiate de PNL pentru cei care participa la alegerile locale in municipiul Suceava si care are ca premiu cel mare castigarea unui autoturism.

Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ca decizia BEM va fi contestata la Biroul Electoral Judetean Suceava.

"Nu este vorba de o tombola pentru un candidat. Oricine poate vota orice, dar sa mearga la vot. Pe noi toti ne intereseaza ca la vot sa vina cat mai multi electori", a spus presedintele PNL Suceava.

PNL Suceava a initiat o tombola cu 95.000 de bilete gratuite pentru locuitorii cu drept de vot ai municipiului Suceava, avand 24 de premii, iar premiul cel mare este un autoturism Dacia Logan. Totodata, la tombola se mai poate castiga un concediu de sapte zile pe litoral, dar si o suta de produse electronice si electrocasnice.

Tensiuni intre Bucuresti si Budapesta: Presedintele Parlamentului ungar, rugat sa-si amane vizita electorala... Sondaj - Batalia pentru Bucuresti: Oprescu castiga Capitala, USL, consiliul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x