Antena Căutare

Alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate după închiderea secțiilor de vot din România

Românii au ieșit duminică la vot, chiar dacă în număr puțin. Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare 2020, românii au ales cine vor fi viitorii senatori și deputați ai României, pentru următorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate
Alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate | Observatornews.ro

Marea bătălie la alegerile parlamentare 2020 se dă între PNL și PSD, iar rezultatele parțiale făcute publice de partide arată o altă realitate decât cea prezentată în sondajele din ultima perioadă.

Bazându-se pe o prezență la vot mai mare ca în 2016, Partidul Național Liberal a sperat într-o victorie categorică în vederea formării unei majorități parlamentare, însă românii nu au răspuns pozitiv apelurilor clasei politice de a ieșit la vot.

Rezultate alegeri parlamentare 2020

Toate informațiile din ziua votului, precum și primele rezultate, după închiderea urnelor, le găsiți pe observatornews.ro.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Alegeri parlamentare 2020, prezența la vot. Află în fiecare oră câți români au fost la urne... Alegeri parlamentare 2020, primele rezultate exit-poll. Ce partid a obținut cele mai multe voturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x