Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Barna: Am votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani - VIDEO

Preşedintele USR, Dan Barna, spune că a votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizând că acest vot este unul pentrru viitor.

“Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum, nu de peste 5 ani, nu de peste 10 ani. Am votat la finalul unui proces în care zic eu că românii au înţeles care e miza acestor alegeri şi că într-adevăr generaţia de după 89 se implică.

Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte mare încredere”, a declarat Bana, la ieşirea din secţia de votare. El s-a prezentat la vot alături de soţia sa, de părinţii săi, de fraţi şi alături de doi colegi. Barna a mai spus că ştampila de vot este puterea pe care o are fiecare cetăţean astăzi. “Mesajul meu este foarte simplu.

Luaţi-vă prietenii, colegii, familia, pe toţi cei dragi, pe toţi cei apropiaţi şi mergeţi la vot, exprimaţi-vă credinţa dumneavoastră pentru viitorul României oricare va fi această credinţă, astăzi ştampila aceasta mică este puterea pe care o are fiecare cetăţean şi astăzi putem să avem România pe care ne-o dorim, toţii împreună”, a mai afirmat Barna.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019. Ion Iliescu NU se va prezenta la nicio secție de votare! Care este motivul... Alegeri prezidenţiale 2019 - Theodor Paleologu: Am votat pentru o Românie a respectului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x