Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019. Mircea Diaconu: "Am votat pentru un preşedinte al tuturor românilor şi în niciun caz un preşedinte al propriului său partid politic"

Candidatul susţinut de Alianţa electorală ”Un Om", Mircea Diaconu, a declarat, duminică după-amiază, la ieşirea de la urne, că a votat "pentru un preşedinte al tuturor românilor şi în niciun caz un preşedinte al propriului său partid politic contra celuilalt partid politic, împărţind România în bucăţi".

Diaconu a votat la o secţie de la Liceul "Ion Neculce" din Sectorul 1.

"Am votat pentru un preşedinte al tuturor românilor şi în niciun caz un preşedinte al propriului său partid politic contra celuilalt partid politic, împărţind România în bucăţi. Din păcate, de 30 de ani se întâmplă cam la fel, sper din tot sufletul ca, mă rog, cât mai repede, să începem să facem pace în ţara asta. Asta e tot", a declarat el, la ieşirea de la urne.

El a spus că a mers la vot însoţit de familia sa.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 – 14.807 persoane private de libertate au votat în penitenciare... Alegeri prezidenţiale 2019 - Prahova: Intervenţie a ambulanţei la o secţie de votare după ce unui bătrân venit la vot i ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x