Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Emil Boc spune că a votat pentru candidatul care poate convinge românii să nu mai plece din ţară

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că a votat pentru candidatul care poate să implementeze acel program pentru România care să-i determine pe românii din ţară să rămână acasă, iar pe cei plecaţi să revină în ţară.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a mers la vot însoţit de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

”Este un lucru extrem de emoţionant să vezi că de la nuntă mergi la vot, că în Norvegia ninge şi mergi la vot că în Dubai e cald şi mergi la vot, adică românii oriunde s-ar afla tratează cu maximă importanţă aceste alegeri şi au înţeles faptul că deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu toţii: ne dorim o ţară ca afară, adică o Românie normală şi în consecinţă am votat pentru acel candidat care poate, în următorii ani, să pună în practică cel mai important proiect politic, cred eu, al României, acel proiect politic prin care nimeni din această ţară să nu mai fie forţat, obligat să-şi părăsească oraşul, regiunea sau ţara pentru motive economice. Acest lucru îl poate realiza acel candidat care are un parteneriat cu Guvernul şi care poate să impună acele politici în infrastructură, în educaţie, în sănătate, în calitatea vieţii astfel încât românii să rămână acasă, iar cei care au plecat să se întoarcă. De departe este cel mai important proiect politic pentru următorii ani pe care consider că trebuie să-l implementăm şi în consecinţă am dat un vot în această direcţie”, a spus Emil Boc.

La rândul său, nou instalatul ministru al Agriculturii, Adrian Oroş, a spus că a votat pentru ”o Românie normală” şi pentru candidatul care poate ”să termine cu degringolada” în următoarea perioadă”.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 - Primarul Nicolae Robu: Am votat pentru ca România să fie reprezentată în continuare cu demn... Alegeri prezidenţiale 2019 – Cioloş: Votul de astăzi cred că ar trebui să pună definitiv capăt ideii că votăm de frică, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x