Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, în presa internațională! Ce au scris străinii despre victoria lui în rezultatele exit-poll! „S-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție”

Presa internațională a scris despre victoria înregistrată de Klaus Iohannis, care a câștigat primul tur la alegerile prezidențiale, potrivit rezultatelor exit-poll. 

Alegeri Prezidențiale 2019. Klaus Iohannis, în presa internațională! Ce au scris străinii despre victoria lui în rezultatele exit-poll! „S-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție”
Klaus Iohannis.

„Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din România, ținut duminică. Exit-poll-urile l-au arătat câștigător detașat, iar liderul social democraților Viorica Dăncilă s-a clasat a doua”, a scris Euronews.

„Datele oferite de Biroul Electoral Central, care urmează să dezvăluie rezultatele parțiale începând de luni dimineață, au arătat o participare robustă de 48%, cu o prezență de 660.000 de votanți din diaspora, care nu a fost luată în considerare de exit-poll-uri. Iohannis, care s-a angajat să reînvie eforturile anti-corupție într-una dintre cele mai corupte națiuni ale Europei, se va confrunta cu Dăncilă în scurgerea cursei prezidențiale pe 24 noiembrie. Cifrele au arătat o creștere importantă a votului diasporei române, care a sărit de la 161.262 în 2014 la peste 660.000 în 2019. Alegătorii au votat peste hotare în 835 de secții de votare din întreaga lume”, scrie Euronews.

La Republlica: „Conform sondajelor publicate la închiderea urnelor, șeful statului, Klaus Iohannis, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale cu 39%, față de 22,5% cât a avut social-democrata Viorica Dăncilă, fostul premier".

Scandal în alianța USR-PLUS, după ce Dan Barna a ratat prezența în turul 2? Rezultatele de la Alegerile Prezidențiale pr... Alegeri prezidenţiale 2019 – Judeţele Ilfov, Cluj şi Sibiu, cea mai mare prezenţă la urne, la polul opus fiind judeţele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x