Căutare Live

Alegeri prezidenţiale 2019 | Lideri PNL Vrancea, după ce Iohannis a câștigat tot județul: "L-am bătut efectiv pe Oprişan! E nevoie de o Vrancea fără toţi fripturişti şi golani"

Liderul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat, duminică, după închiderea urnelor, că e nevoie de o Vrancea ”fără Oprişani şi fără fripturişti şi golani”. La rândul său, ministrul Dezvoltării, deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan, a declarat că după votul de duminică ”caracatiţa PSD va fi istorie”.

Citește și:

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale după numărarea a 99,9% din secțiile din tară

După închiderea urnelor, liderii liberali din Vrancea au organizat o conferinţă în care au mulţumit pentru votul dat acum două săptămâni la primul tur, când PNL a ieşit învingător în Vrancea, cât şi acum, când numărătorile paralele arată că din nou candidatul susţinut de PNL a fost votat de cei mai mulţi vrânceni.

”O victorie istorică pentru Româna şi pentru români care au înţeles că trebuie să meargă spre Europa, spre fonduri europene, spre dezvoltare. E nevoie de o Vrancea fără toţi fripturiştii şi golanii care au demonstrat că smecheria e la rang de cinste, n-avem nevoie de oprisani, de pesedisti”, a spus preşedintele PNL, senatorul de Vrancea, Cătălin Toma.

La rândul său, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a declarat că în Vrancea, ”caracatiţa PSD va fi istorie”.

”Vă garantăm că la viitoarele alegei locale va fi o victorie cu mult mai răsunătoare decât ultimele 2. L-am bătut efectiv pe Oprişan, l-am bătut la europarlamentare, l-am bătut la primul tur, îl batem şi astăzi şi la locale. Oprişan şi PSD vor părăsi administratia judeţeană vrânceană”, a mai spus ministrul Dezvoltării.

În judeţul Vrancea, potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL, după centralizarea a 98 la sută din secţii, Klaus Iohannis are 59. 15 la sută, iar Viorica Dăncilă are 40. 85 la sută.

În unele secţii, cum ar fi cele din Ţifeşti sau Bilieşti, Iohannis are peste 70 la sută din sufragii.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Alegeri prezidenţiale 2019 | Primele declarații din teritoriu: "Rezultatul obţinut de Iohannis este o palmă dată PS...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri