Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 | Liderii PSD cer înlocuirea Vioricăi Dăncilă: "Rezultatul partidului este ruşinos. Avem nevoie de o echipă de conducere nouă"

Senatorul PSD de Iaşi Vasile Toma susţine că rezultatul obţinut de partid în turul doi al alegerilor prezidenţiale este "ruşinos" şi că toţi cei care au "contribuit" la acest scor trebuie să îşi asume responsabilitatea. "Partidul Social Democrat este un partid mare, dar, în acest moment, eşuat. Avem nevoie de o echipă de conducere nouă şi competentă care să construiască alternativa social democrată autentică pentru România“, afirmă el.

Alegeri prezidenţiale 2019 | Liderii PSD cer înlocuirea Vioricăi Dăncilă: "Rezultatul partidului este ruşinos. Avem nevoie de o echipă de conducere nouă" Galerie
Viorica Dăncilă | Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și:

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale după numărarea a 99,9% din secțiile din tară

"Acum trebuie să fie clar pentru toţi colegii! PSD este pe o direcţie greşită! Este un rezultat ruşinos care arată foarte clar ce trebuie făcut: REFORMĂ! Toţi cei care au “contribuit” la acest scor trebuie să îşi asume responsabilitatea în mod demn şi nu doar teoretic. Cei care au luat poziţie şi au fost îndepărtaţi, cei care au luat poziţie în interior, au avut dreptate atunci când au punctat măsurile greşite şi au avertizat că urmează eşecul“, a scris senatorul PSD Vasile Toma, pe pagina sa de Facebook.

El consideră că PSD are nevoie de o altă abordare şi "de un proiect nou de partid care să dea încredere românilor că suntem capabili să valorizăm competenţa, onestitatea, performanţa“.

"Partidul Social Democrat este un partid mare, dar, în acest moment, eşuat. Avem nevoie de o echipă de conducere nouă şi competentă care să construiască alternativa social democrată autentică pentru România“, mai susţine senatorul PSD Vasile Toma.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidenţiale2019 | S-a încheiat votul şi la ultimele secţii din străinătate, la ora 7. Iohannis, scor de peste ... Alegeri prezidenţiale 2019 | Lideri PNL Vrancea, după ce Iohannis a câștigat tot județul: "L-am bătut efectiv pe Op...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x