Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - MAE: Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. Până la ora 17.00, peste 734.000 de cetăţeni români au votat la secţiile de votare din străinătate.

Potrivit MAE, cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. La ora 17.00 (ora României) 734.749 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul de vot la secţiile de votare, depăşind cu 84.590 numărul total al alegătorilor din primul tur.

Alegerile pentru preşedintele României s-au încheiat în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka şi Vietnam, arată MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români aflaţi în străinătate pe durata alegerilor prezidenţiale să acceseze harta interactivă a secţiilor de votare pe site-ul oficial al MAE pentru identificarea unor secţii de votare alternative, în cazul în care cea mai apropiată secţie de votare înregistrează un flux ridicat de alegători: http://www.mae.ro/maps/4083.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Anunț de ultim moment: „Avem informații, cifrele sunt în schimbare! Lucrurile nu s... Un bărbat invalid din Sibiu s-a târât singur pe trepte pentru a ajunge la vot: ”Numai să-mi coborâți căruțul... ”...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x