Căutare Live

Alegeri prezidenţiale 2019 - MAE: Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. Până la ora 17.00, peste 734.000 de cetăţeni români au votat la secţiile de votare din străinătate.

Potrivit MAE, cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale continuă în 816 secţii de votare din Asia, Europa, Africa şi America. La ora 17.00 (ora României) 734.749 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul de vot la secţiile de votare, depăşind cu 84.590 numărul total al alegătorilor din primul tur.

Alegerile pentru preşedintele României s-au încheiat în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka şi Vietnam, arată MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români aflaţi în străinătate pe durata alegerilor prezidenţiale să acceseze harta interactivă a secţiilor de votare pe site-ul oficial al MAE pentru identificarea unor secţii de votare alternative, în cazul în care cea mai apropiată secţie de votare înregistrează un flux ridicat de alegători: http://www.mae.ro/maps/4083.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Alegeri prezidenţiale 2019 - Dolj: Poliţiştii fac cercetări după ce un bărbat ar fi oferit bani la două persoane cu pril...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri