Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Maşina cu care erau transportaţi sacii cu buletine de vot de la o secţie de votare din judeţul Iaşi, lovită de un autoturism condus de un bărbat băut; două persoane, rănite uşor

Maşina în care se aflau şefii unei secţii de votare din judeţul Iaşi şi cu care erau transportaţi sacii cu buletinele de vot a fost implicată, duminică seara, într-un accident petrecut în apropierea Prefecturii ieşene, după ce autoturismul a fost lovit de un autovehicul condus de un bărbat care consumase alcool. Două persoane au fost rănite uşor în urma accidentului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.30, pe o stradă din apropierea Prefecturii ieşene.

Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate şi a lovit o maşină condusă de preşedinta unei secţii de votare din localitatea ieşeană Grajduri. Cercetările poliţiştilor au arătat că bărbatul care a provocat accidentul avea o concentraţie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, două persoane au fost uşor rănite, fără a fi necesară transportarea acestora la spital.

Şefii secţiei de votare din Grajduri au fost preluaţi de o altă maşină, pentru a duce sacii cu buletinele de vot în siguranţă la Prefectură.

Pe numele şoferului care a provocat accidentul a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 – Numărătoare paralelă PNL: Klaus Iohannis a obţinut 66,83% în judeţul Sibiu, urmat de Dan Ba... Alegeri prezidenţiale 2019 - Rezultate provizorii pentru votul în străinătate: Klaus Iohannis - 54,65%, Dan Barna - 24,3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x