Antena Căutare

Alegeri Prezidenţiale 2019. Ministrul Educaţiei: „Îi îndemn pe toţi cetăţenii României să iasă la vot! Am câștigat acest drept”

Monica Anisie: Îi îndemn pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot şi să înţeleagă că este în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară

„Să mergem la vot! Am câştigat acest drept, prin urmare toată lumea să voteze. Îi îndemn şi pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot şi să înţeleagă că este în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară”, a declarat Monica Anisie jurnaliştilor, la scurt timp după ora 7.00, după ce a ieşit din secţia de votare.

Monica Anisie a fost întrebată în legătură cu faptul că la secţiile de votare din străinătate nu mai sunt cozile de la alte alegeri şi cum i se pare acest lucru.

„E un lucru foarte bun, în felul aceste iarăşi vorbim despre normalitate. Aşa ar fi trebuit să fie întotdeauna, omul nu trebuie să fie umilit şi să stea la rând pentru a-şi exercita un drept fundamental”, a răspuns ministrul Educației.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidențiale 2019. Cum votezi în alt loc și cine votează pe listele suplimentare... Alegeri prezidenţiale 2019 - În prima oră de la deschiderea urnelor în ţară, au votat 201.448 de alegători,prezenţa fiin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x