Căutare Live

Alegeri prezidenţiale 2019 – Niciun vot pentru Viorica Dăncilă la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Cătălin Drulă, spune că sistemul de numărare paralelă al partidului a semnalat faptul că, la închiderea urnelor în Shanghai, niciun vot nu fusese înregistrat pentru Viorica Dăncilă. ”Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă”, a scris Drulă pe Facebook.

”Sistemul nostru de numărare paralelă ne-a semnalat o posibilă eroare de introducere la secţia din Shanghai: pentru candidatul Dăncilă erau raportate 0 (zero) voturi la închiderea urnelor. Am verificat după procedură cu delegatul de acolo şi informaţia e corectă. Chiar niciun vot pentru Dăncilă la Shanghai”, a scris, duminică, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, la Shanghai au votat 137 de persoane, iar la toate secţiile de votare din China 321 de alegători.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019. Rezultate OFICIALE anunțate de BEC: Iohannis - 37,49%, Dăncilă - 22,69%, Barna - 14,7%... Alegeri prezidențiale 2019. El a putut! George Baltă, rugbistul paralizat de 13 ani, la vot la prima oră!!!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri