Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Alegeri prezidenţiale 2019 - Paleologu: Rezultatul obţinut este bun în contextul în care nu am avut dezbatere în campania electorală

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Theodor Paleologu, crede că rezultatul pe care l-a obţinut la alegerile prezidenţiale este unul bun, în contextul în care nu a existat dezbatere electorală. El consideră că de la acest rezultat se poate clădi pentru viitor.

“Rezultatul obţinut este bun în contextul în care nu am avut dezbatere în această campanie, în care am avut o criză de guvern, cred că este un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor, este evident că forţa care s-a exprimat în aceste alegeri va constitui un ferment inconturnabil în reclădirea dreptei şi a centrului în România. Pledez în continuare pentru o largă coaliţie a forţelor de dreapta şi de centru”, a declarat Paleologu, după închiderea secţiilor de votare şi după anunţarea rezultatelor exit-poll-ului CURS - Avangarde.

Paleologu a afirmat că deocamdată nu va exprima niciun consemn de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, precizând însă că nu va vota pentru PSD, dar că aşteaptă ca Iohannis să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă şi atunci îşi va spune punctul de vedere în acest sens.

“Nu consider că sunt stăpânul voturilor mele, aşadar, pentru moment nu exprim niciun consemn de vot, evident nu se pune sub nicio formă problema de a vota pentru PSD, întotdeaunaam combătut PSD-ul, dar aştept din partea preşedintelui Iohannis, din partea candidatului Iohannis de fapt, să dea un semne de minim respect faţă de cetăţeni şi să participe la dezbatere şi când voi vedea dezbaterea dintre domnul Iohannis şi doamna Dăncilă voi aviza, îmi voi spune punctul de vedere. Sunt mândru însă de aceste voturi, de voturile celor care m-au susţinut în această campanie, astăzi, în zilele trecute”, a mai afirmat Paleologu.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro