Alegeri prezidenţiale 2019 - Prahova: Intervenţie a ambulanţei la o secţie de votare după ce unui bătrân venit la vot i s-a făcut rău

Un alegător în vârstă de 80 de ani dintr-o comună prahoveană a avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică după-amiază, după ce i s-a făcut rău în secţia de votare, el fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Prahova şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un echipaj medical a intervenit, duminică după-amiază, la secţia de votare numărul 467 din comuna Măgurele, acolo unde unui alegător venit la vot i s-a făcut rău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, el acuzând dificultăţi în respiraţie. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Vălenii de Munte.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri