Alegeri prezidenţiale 2019 - Prahova: Intervenţie a ambulanţei la o secţie de votare după ce unui bătrân venit la vot i s-a făcut rău

Un alegător în vârstă de 80 de ani dintr-o comună prahoveană a avut nevoie de îngrijiri medicale, duminică după-amiază, după ce i s-a făcut rău în secţia de votare, el fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Prahova şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, un echipaj medical a intervenit, duminică după-amiază, la secţia de votare numărul 467 din comuna Măgurele, acolo unde unui alegător venit la vot i s-a făcut rău. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, el acuzând dificultăţi în respiraţie. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Vălenii de Munte.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri