Căutare Live

Alegeri prezidenţiale 2019 | Primele declarații din teritoriu: "Rezultatul obţinut de Iohannis este o palmă dată PSD"

Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, Costel Alexe, care este şi ministru al Mediului, a spus, după anunţarea datelor exit-poll-urilor, că rezultatul obţinut de Klaus Iohannis este o palmă dată PSD, partid care "a considerat că poate pune democraţia în cui". În schimb, liderul PSD Iaşi a afirmat că aşteaptă numărătoarea oficială a voturilor. "Posibil să apară surprize", a susţinut el.

Citește și:

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale după numărarea a 99,9% din secțiile din tară

Potrivit liderului filialei municipale PNL Iaşi, Marius Bodea, candidatul Klaus Iohannis a obţinut în municipiu puţin peste 70 la sută, el caracterizând scorul drept unul "istoric“.

Iohannis, 66% în județul Iași, peste 70% în municipiu

În judeţul Iaşi, Iohannis a câştigat alegerile cu 66 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă a obţinut 34 la sută, arată numărătoarea paralelă a voturilor, fiind centralizate voturile din treisferturi din secţiile din judeţ.

Citește și:

Klaus Iohannis, primele declarații după ce a fost reales

Viorica Dăncilă, declarație după înfrângere: ”Vreau să le mulțumesc celor care au votat cu inima”

Marius Bodea a afirmat că greul abia începe pentru PNL şi că "depesedizarea înseamnă scoaterea PSD din adiministraţia locală".

"Avem în faţă şase luni de foc, inclusiv în Iaşi, în care trebuie să ne organizăm şi să ne gândim că în primărie sunt aceiaşi oameni de 20 de ani. Lupta abia începe, trebuie să câştigăm alegerile locale şi cele parlamentare de anul viitor", a spus Bodea.

Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, Costel Alexe, care este şi ministru al Mediului, a spus, după anunţarea exit-poll-urilor, că rezultatul obţinut de Klaus Iohannis este o palmă dată PSD, partid care "a considerat că poate pune democraţia în cui".

El a adăugat că hegemonia PSD a luat sfârşit în Moldova şi că guvernarea PNL trebuie să facă paşi concreţi pentru a realiza proiectele mari ale regiunii.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

La sediul PSD Iaşi, liderii acestui partid au fost precauţi în declaraţii, ei precizând că aşteaptă numărătoarea oficială a voturilor.

"Să nu uităm că noi am fost singuri, iar toţi ceilalţi au făcut împreună 60 la sută. Aşteptăm numărătoarea până la capăt, vom vedea ce va fi. Posibil să apară suprize“, a declarat liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Alegeri prezidenţiale 2019 | Liderii PSD cer înlocuirea Vioricăi Dăncilă: "Rezultatul partidului este ruşinos. Avem...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri