Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019, primele rezultate. Viorica Dăncilă, anunț de ultim moment: "Facem numărătoare paralelă, nu ne bazăm pe Exit Poll. Am mai crescut în procente"

Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă susține că Partidul Social Democrat s-a apucat de numărătoarea paralelă și că PSD nu se bazează pe rezultatele Exit Poll/

Alegeri prezidențiale 2019, primele rezultate. Viorica Dăncilă, anunț de ultim moment: "Facem numărătoare paralelă, nu ne bazăm pe Exit Poll. Am mai crescut în procente"
Viorica Dăncilă | Inquam Photos / Octav Ganea

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale parțiale. Diferența dintre Iohannis și Dăncilă scade, după numărarea a aproape 90% din secțiile din tară

Într-un interviu acordat în exclusivitate la Antena 3, Viorica Dăncilă susține că a mai crescut în procente și, deși rezultatul nu mai poate fi întors, așteaptă rezultatele finale.

"Facem numărătoare paralelă, nu ne bazăm pe Exit Poll. Am mai crescut în procente", a spus Viorica Dăncilă.

Rezultatul final nu mai poate fi schimbat. La numărătoarea paralelă, PSD a mai crescut în ceea ce privește numărul de voturi. Nu pot câștiga amandoi candidații, alegerile prezidențiale.

Voturile au ales. Pentru noi e important un lucru, faptul că PSD a obținut numărul de voturi din 2016, chair l-a depășit ce arată că suntem pregătiți pentru alegerile parlamentare și locale. Ne bucură prezența la vot, pentru că, cu același număr de voturi am intrat la guvernare.

Nu am luat în calcul să plec de la șefia partidului. Vom discuta în cadrul CEx, trebuie să avem în vedere că vin sărbătorile, iar apoi intrăm în precampanie electorală. Voi asculta opiniile colegilor. Trebuie să analizăm tot. Cred că am început prea târziu campania. Cred că a fost o campanie împotriva mea.”, a spus Dăncilă.

Umilință totală pentru Viorica Dăncilă: a pierdut alegerile chiar și în Moldova... Traian Băsescu, după înfrângerea Vioricăi Dăncilă: ”Va pleca de bunăvoie. Problema e cine vine, că PSD-ul e într-o sete ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x