Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Începe transportul buletinelor de vot! Ce riscă cei prinși băuți la volan! VIDEO

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Începe transportul buletinelor de vot pentru turul doi. Şoferii, testaţi cu alcooltest

A inceput transportarea buletinelor de vot

Poliția Capitalei anunță că sâmbătă dimineață începe transportul buletinelor de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale 2019. Şoferii vor fi testaţi cu alcooltest.

Echipajele de poliţie vor verifica documentele şoferilor, îi vor testa pe aceştia cu aparatul alcooltest şi vor analiza documentele maşinilor.

„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toţi şoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiţi doi şoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional şi li s-au reţinut permisele de conducere.

Totodată, colegii mei le verifică şi documentaţia şoferilor, precum şi documentaţia maşinilor care vor efectua transportul către secţiile de votare”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 2.700 de poliţişti vor acţiona, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, la care se adaugă şi efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, mai precizează sursa citată, potrivit Mediafax.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro