Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Klaus Iohannis, primele declarații după ce a învins-o pe Dăncilă: ”Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD!”

Klaus Iohannis va fi președintele României pentru următorii cinci ani, fiind ales de români cu 66,5 la sută dintre voturi. 

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Klaus Iohannis, primele declarații după ce a învins-o pe Dăncilă: ”Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD!”

Inquam Photos / Octav Ganea

Alegeri prezidențiale 2019 | Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au votat deja! Aici ai toate reacțiile în timp real! Ce a făcut Ion Iliescu

”România a câștigat! România modernă, România europeană, România normală a câștigat azi! Românii au fost eroii zilei de azi. Au mers în număr impresionant să voteze și acesta este cel mai important câștig în ziua de azi. O mențiune specială pentru românii din Diaspora, care au mers în număr extroardinar de mare la vot. Este o victorie importantă! Cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD-ului. Primesc această victorie cu bucurie, cu mulțumire, cu modestie și cu încredere în România. Vă promit azi, aici, în această seară, că voi fi președintele tuturor românilor. Și președintele celor care m-au votat, și președintele celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge totuși la vot!”, a spus Iohannis, imediat după aflarea Exit Pollului de la ora 21:00

Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Află primele rezultate aici! Cum arată sondajele la ora 14:30

Klaus Iohannis a obţinut 64,8 %, din voturi la al doiulea tur al alegerilorprezidenţiale, iar Viorica Dăncilă 35,2 %, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS - Avangarde. Iohannis a declarat imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că România normală a câştigat astăzi şi că este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri