Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll! „Vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale, pentru a avea un rezultat exact mâine”

Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după ce, conform rezultatelor exit-poll de la ora 21.00, a intrat în turul doi, alături de Klaus Iohannis.

Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll! „Vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale, pentru a avea un rezultat exact mâine”
Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă. | Inquam Photos

„Acest vot ne onorează, dar ne și responsabilizează. Vreau să le mulțumesc primarilor care au fost foarte implicați și care au pus mult suflet în acest rezultat. Conform exit-poll-ului, suntem în turul 2. Vreau să acordăm o atenție deosebită proceselor verbale, pentru a avea un rezultat exact mâine.

Mulțumesc tuturor celor care au votat cu inima. Am arătat că suntem alături de români și sperăm ca în următoarele două săptămâni, cât mai mulți români să ni se alăture. Chiar cei care acum au avut o altă alternativă sper să vină alături de noi.

Votul dat astăzi arată încrederea acordată și ne ajută să ne continuăm campania electorală, o campanie electorală în care vom veni în fața românilor atât cu ceea ce am realizat, dar mai ales ce vrem să facem pentru ei când vom câștiga alegerile prezidențiale”, a declarat Viorica Dăncilă.

„Nu am plâns absolut deloc, poate i bărbaţii plâng câteodată, dar eu nu am plâns. Nu a fost niciun moment în care să plângem”, a mai spus Viorica Dăncilă, răspunzând unei înrebări.

Viorica Dăncilă a spus că nu crede că diaspora poate întoarce rezultatul arătat de exit-poll. Ea a spus că se bucură că s-a votat masiv în străinătate, PSD fiind formaţiunea care a modificat legea ce a permis organuizarea votului.

Preşedintele Klaus Iohannis, (39%) şi liderul PSD Viorica Dăncilă (22,5%) au şanse să se califice în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale conform datelor exit-poll-ului CURS - Avangarde pe baza datelor centralizate până la ora 19:30, difuzate de Antena 3. Pe locul al treilea se situează Dan Barna,cu 16,4%.

Alegeri prezidenţiale 2019 - Rezultate provizorii ale votului din 30 de secţii din străinătate: Dan Barna pe primul loc,... Alegeri prezidenţiale 2019 - Cioloş: Rezultatul din această seară arată că PSD se duce spre istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x