Căutare Live

Alegerile parlamentare vor fi organizate pe 9 decembrie

Alegerile parlamentare vor avea loc in Romania pe 9 decembrie, a decis sambata Guvernul. Insa, premierul Victor Ponta a afirmat ca data de 25 noiembrie ar fi fost mult mai potrivita.  

Update 14:00 - Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 9 decembrie, conform celei mai recente informari de la Guvern. Initial, alegerile au fost stabilite pentru data de 2 decembrie.

Alegerile parlamentare vor avea loc in Romania pe 2 decembrie, a decis sambata Guvernul. "Data de 25 noiembrie ar fi fost mult mai buna pentru alegeri", a spus premierul Victor Ponta.

"Eu sunt foarte nemultumit pentru ca, din pacate, avand o opozitie politica oarba, am ajuns in situatia in care cea mai proasta lege electorala posibila ramane in vigoare. Asa au vrut cei de la PDL. Tot cei de la PDL nu au fost de acord sa avem alegerile in luna noiembrie. Suntem obligati sa adoptam data de 2 decembrie. E o data rea. Ar fi fost mult mai bine sa fie pe 25 noiembrie", a spus Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

Premierul i-a rugat pe ministri sa fie atenti in urmatoarea perioada, pentru ca urmeaza o perioada "foarte grea", mai ales in ceea ce priveste situatia Romaniei si atragerea de fonduri europene.

De asemenea, Victor Ponta i-a spus ministrului Agriculturii ca trebuie sa demareze activitatile prin care agricultorii afectati de seceta sa primeasca ajutor.

Sursa: Antena3

Puiu Hasotti a plecat din sedinta de Guvern. Ministrului i s-ar fi facut rau... Victor Ponta: "Traian Basescu va pleca chiar inainte de 2014"...
Ultimele știri