Antena Căutare

Alesii noi au venit mai devreme la sediul Parlamentului, ca sa prinda un loc pe scaun

Noul Parlament a avut azi prima zi de lucru. Speriati ca sunt mai multi decat scaunele, alesii noi au venit devreme, sa ocupe locuri in fata. Si-au facut si cartonase de rezervare cu numele, pentru ei si pentru prieteni. Au aflat insa ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din Parlament

A fost agitatie mare azi in Camera Deputatilor, inainte de prima sedinta solemna. Alesii au avut o problema spinoasa: ocuparea scaunului, pentru urmatorii patru ani.

Locurile cu cea mai buna vedere la prezidiu erau deja "rezervate" cu ore inainte, de "parlamentarii boboci".

Peste 80 de alesi au fost declarati absenti in prima zi de lucru. Multi pentru ca au uitat sa se. semneze. Dupa sedinta solemna condusa de decanul de varsta al deputatilor, Dinu Giurescu, alesii s-au grabit din nou. Asa de tare, incat si-au pierdut cartelele de vot.

In prima zi de lucru, 20 de deputati au aflat ca risca sa ramana fara mandat pentru ca nu aveau hartiile pentru validare. Doar doi nu si-au rezolvat problema: Petre Roman care a ramas inzapezit pe Valea Prahovei si Andrei Condurateanu care este in spital de cand a fost accidentat in campania electorala. Amandoi vor fi validati abia in februarie.

Vrea la sefia Camerei Deputatilor! Gigi Becali, un om fericit: “Incepem de jos. Pac, pac, pac” ... Victor Ponta exclude o noua cerere de ajutor din partea FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x