Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu făcut K.O. în direct la Sinteza Zilei: „Ar fi trebuit să veniți și să vă cereți scuze pentru ceea ce a-ți făcut în ultimele zile”

Alexandru Cumpănașu, prima reacție după aflarea rezultatelor: „Eu nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care dă greș”

Alexandru Cumpănașu făcut K.O. în direct la Sinteza Zilei: „Ar fi trebuit să veniți și să vă cereți scuze pentru ceea ce a-ți făcut în ultimele zile” Galerie
Alexandru Cumpănașu

Prezent în studioul emisiunii Sinteza Zilei, Alexandru Cumpănașu, unul dintre candidații la funcția de președinte al României a avut un schimb de replici destul de dur cu Oana Zamfir, cunoscută jurnalistă și realizatoare tv.

Aceasta i-a reproșat lui Cumpănașu că s-a folosit de drama unei familii pentru a câștiga notorietate în cursa electorală pe ultima sută de metri: „Ar fi trebuit să vă cereți scuze pentru că v-ați folosit de drama acelei familii în scopuri electorale”.

Dăncilă: Dacă nu intram în turul doi, era un lucru de onoare, adică trebuia să-mi depun mandatul... Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, dezvăluiri în direct! Ce gest a făcut fiul ei pentru ea. „S-ar putea reduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x