Antena Căutare

Alfred Simonis: Calculele noastre arată că avem peste 233 de voturi în acest moment/ Liderul deputaţilor social-democraţi a uitat titlul moţiunii

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat, joi, după depunerea moţiunii de cenzură, că PSD are peste 233 de voturi pentru acest demers, iar citirea şi votarea moţiunii nu va fi întârziată foarte mult. Simonis a uitat titlul moţiunii, precizând că s-a lucrat la mai multe variante.

”PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moţiunea de cenzură are titlul «Guvernul Orban trebuie trimis...» Cum e? «Guvernul Orban privatizează democraţia», aşa cum privatizează sistemul de sănătate. Îmi cer scuze, lucram la mai multe titluri”, a spus, joi, Alfred Simonis, după depunerea moţiunii de cenzură.

Întrebat pe câte voturi se bazează, Simonis a spus: ”Realitatea o vom vedea la vot. Calculele noastre arată că avem peste 233 de voturi în acest moment. Am încredere că până la începerea dezbaterilor şi până la votul pe moţiunea decenzură vom depăşi acest număr lejer”.

De asemenea, întrebat dacă vor exista absenţe din partea parlamentarilor PSD la votul moţiunii, Simonis a precizat: ”Nu există până în acest moment care să nu poată veni sau care şi-au manifestat indenţia de a nu vota moţiunea de cenzură. (...) Nu se va întârzia foarte mult, trebuie să începem activitatea la Parlament şi să găsim o dată potrivită să demitem acest Guvern toxic pentru România”.

PSD a depus joi moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, ca reacţie la asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi.

Sursa : news.ro

PSD a depus moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”/ Conducerea Parlam... Orban, după decizia CCR: Argumentul că era o lege în dezbatere, este un fake news, o minciună gogonată/ Premierul a prec...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x