Antena Căutare

Amanare in primul termen in procesul lui Antonie Solomon

Prima infatisare in procesul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, programata marti la Tribunalul Arges, a fost amanata, fiindca dosarul, aflat la Curtea de Apel pentru un recurs judecat în urms cu o zi, nu a putut fi trimis in timp util la Tribunalul Arges.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost retinut pe 2 martie de procurorii DNA sub acuzatiile de luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals. O zi mai tarziu Tribunalul Arges a emis pe numele lui Solomon un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Apoi, pe data de 8 martie, Curtea de Apel Pitesti a respins recursul inaintat de avocatii lui Solomon, fata de masura arestarii preventive dispusa de Tribunalul Arges.

Tot in acelasi dosar mai sunt trimisi in judecata, in stare de libertate, omul de afaceri pitestean Cornel Penescu, acuzat de dare de mita, fostul administrator al firmei PIC, Gheorghita Pieca, acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata si directorul magazinului PIC din Craiova, Dragos George Stancu, si acesta acuzat de dare de mita.

Foto: intactimages.com

Basescu: "Sunt adeptul pragului de 10% pentru Parlament"... Basescu stia de cazul Voicu din decembrie 2008...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x