Antena Căutare

Analistul de politica externa, Ioan Chifu, numit consilier prezidential

Analistul de politica externa Iulian Chifu a fost numit consilier prezidential. Chifu ocupa functia de director al Centrului de Prevenire a Conflictelor, informeaza Antena3.


"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri, 12 octombrie a.c., Decretul pentru numirea domnului Iulian Chifu in functia de consilier prezidential, in cadrul Administratiei Prezidentiale", se arata intr-un comunicat al Presedintiei remis, miercuri, agentiei Mediafax.

Iulian Chifu, in varsta de 43 de ani, este licentiat al Facultatii de Matematica si Fizica - Universitatea "A.I.Cuza" Iasi si doctorand in istorie al Facultatii de Istorie, Universitatea din Craiova. Are studii post-universitar de Relatii Internationale la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative, Bucuresti. Incepand cu 2000 este cadru didactic asociat SNSPA iar din 2004, doctor in Stiinte Istorice, specializarea Istorie Contemporana, Universitatea din Craiova. Din 2005 detine titlul de conferentiar.

VIDEO! Basescu, apostrofat de o femeie la sediul PNTCD: "Lumea moare de foame si dumneavoastra ati facut averi uria... Doi consilieri din Timis au primit 45.200 lei pentru consultanta acordata europarlamentarului Elena Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x