Antena Căutare

Anastase: Deputatii PNL si PSD "fac spectatcol si pleaca", dar isi iau indemnizatia

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca deputatii PNL si PSD care au parasit lucrarile plenului isi vor lua indemnizatiile deoarece au semnat lista de prezenta.

"Cei care au parasit sala au semnat listele de prezenta, ca de aceea au semnat, ca sa-si ia indemnizatia, fac spectacol si pleaca. Isi iau indemnizatia pentru ca au semnat", a afirmat Anastase.

Ea a explicat ca trebuie aplicat de fiecare data Regulamentul, care prevede ca se stabileste cvorumul de lucru pe baza listei de semnaturi in sedintele obisnuite, cum a fost cea de marti.

In sedintele in care se exprima votul final asupra proiectelor de lege, se poate verifica cvorumul prin apel nominal, a adaugat Anastase, aratand ca atunci cand va fi o sedinta de vot final va face apelul nominal. In urma apelului nominal se pot inregistra absentele deputatilor.

"Regulamentul spune ca se taie a 21-a parte din indemnizatie", a adaugat Anastase, referindu-se la deputatii care lipsesc.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Basescu: Oricum presa imi critica engleza si mie imi place sa fiu criticat... Site-ul Universitatii "Babes-Bolyai", spart de hackeri inaintea vizitei cancelarului german...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x