Antena Căutare

Andreea Paul Vass: Oda inchinata Elenei Basescu

Andreea Paul Vass a elogiat-o pe Elena Basescu in cadrul discursului pe care l-a avut la prezentarea motiunii cu care Sulfina Barbu candideaza la un nou mandat la sefia Organizatiei de Femei a PDL.



Vass sustine ca presa a mediatizat in mod excesiv o eroare lingvistica comisa intr-un moment de oboseala, fara ca alte erori similare din partea unor figuri publice barbati sa aiba un tratament similar.

"Uitam ca atunci cand emotia se impleteste cu oboseala, si noi stim ce inseamna oboseala intr-o campanie electorala, poate sa-ti joace feste frumoasa limba romana", este de parere Andreea Paul Vass.

Elena Basescu a tinut sa precizeze ca sunt persoane cu functii mult mai importante decat ea care fac dezacorduri si greseli. "Sunt foarte multe persoane care fac greseli de gramatica, dar acestea nu sunt mediatizate cum a fost in cazul meu", a tinut sa precizeze Elena Basescu.

Fiica cea mica a presedintelui a subliniat ca situatia este „mult mai grava" pentru ca Funeriu este ministru al Educatiei, insa greseala sa de exprimare nu a fost la fel de mediatizata.

Stenograma: Fosta sefa ITM Timis a luat spaga pentru PDL!... Baconschi: E important ca PDL sa fie sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x