Antena Căutare

Andrei Chiliman: "Distrugem PNL daca oferim oamenilor aceste executii de partid"

"Am construit, la PNL Bucuresti, cea mai puternica organizatie PNL din tara. Mi-as fi dorit ca aceasta realitate sa fie inteleasa si de Crin Antonescu", a declarat primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, intr-o conferinta de presa.

Iata declaratiile edilului Sectorului 1:

- Inainte de a fi un om al vorbelor, sunt un om al faptelor. In ultimii 8 ani am facut mai multa administratie si mai putina politica.


- Politicianismul este perfect paralel cu problemele reale, cu dorintele si asteptarile oamenilor carora noi le cerem votul.

- Am construit, la PNL Bucuresti, cea mai puternica organizatie PNL din tara. Mi-as fi dorit ca aceasta realitate sa fie inteleasa si de Crin Antonescu.

-Decizia de azi privind schimbarile de la PNL Bucuresti face parte din deciziile politicianiste paralele cu asteptarile cetatenilor.

- Noi le oferim oamenilor un scandal intern, executii de partid, distrugand cea mai puternica organizatie PNL. Ea poate deveni tragica pentru PNL.

- Presedintele Antonescu nu a furnizat nicio explicatie reala pentru acest act, pentru ca nu o are.

-Ma pot ocupa si de campania mea, si de campania pe Bucuresti, si de campania dansului (a lui Crin Antonescu - n.red.) Iau decizia lui Antonescu, ca eu sa ma ocup mai bine de campania electorala, ca pe o gluma.

- Aceasta decizia relanseaza actuala putere in cursa pentru Bucuresti.

- Voi lua aceasta decizie numai dupa ce ma voi sfatui cu Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus - oameni de la care am invatat politica, Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care m-am inscris in PNL aproape in acelasi timp.

- Pentru domnul presedinte Antonescu am doua mesaje: In politica, in viata in general, castiga cei care joaca sah, nu poker.


Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a fost demis luni de la sefia PNL Bucuresti. Motivul aceste decizii ar fi fost mai multe neintelegeri cu presedintele Crin Antonescu.


"PNL nu a anuntat niciodata vreun candidat oficial la vreun sector. In legatura cu Andrei Chiliman acest lucru se intelgea cumva de la sine si se intelege in continuare, evident ca gradul de probabilitate ca Andrei Chiliman sa fie candidatul PNL si al USL la Primaria sectorului 1 este maxim", declara Crin Antonescu, la scurt timp de la schimbarea de la varful PNL Bucuresti.

In aceste conditii, Chiliman ar putea candida la Primaria sectorului 1 ca independent. Andrei Chiliman a fost inlocuit, luni, de Eugen Nicolaescu la conducerea PNL Bucuresti.

foto: Intact Images

Traian Basescu nu mai poate fi demis! A promulgat legea prin care seful statului poate fi suspendat cu noua milioane de ... Deputatii au votat doar 79 de legi din 708 de initiative legislative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x