Antena Căutare

Anghel Iordanescu: Nu e mai greu sa il bati Oprescu la Capitala, decat marea echipa a Argentinei

Candidatul UNPR la Primaria Capitalei, fostul selectioner al Nationalei de fotbal, Anghel Iordanescu, a declarat, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie, ca in relatia cu consilierii generali va proceda asa cum a facut atunci cand a fost antrenor.

"Cu ani in urma, aveam la echipa nationala rapidisti, dinamovisti, stelisti, olteni, aveam jucatori din toata tara, diferite caractere, diferite tipuri de oameni si am reusit sa ii aduc la un numitor comun pe toti acesti mari jucatori din acea generatie de aur. Va promit ca la Bucuresti voi face acelasi lucru cu toti consilierii generali ai primariei, in interesul locuitorilor Bucurestiului", a declarat Iordanescu.

De asemenea, Anghel Iordanescu a sustinut ca nu este mai greu sa fie invins in alegeri actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, decat sa se obtina o victorie impotriva echipei nationale a Argentinei.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a lansat, sambata, la Palatul Parlamentului, candidatii la alegerile locale din 10 iunie.

Foto: Intactimages

Programul Guvernului Ponta propune plata medicilor in functie de performante... Cabinetul Ponta continua negocierile cu FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x