Antena Căutare

ANI: Mama Andreei Paul Vass, in conflict de interese

Refuzul Andreei Paul Vass de a prelua portofoliul Ministerul Economiei a venit la scurt timp dupa ce ANI a anuntat ca mama fostului consilier financiar al lui Emil Boc se afla in conflict de interese.

Mama Andreei Vass ar fi incheiat doua contracte intre societatea pe care o detine si doua unitati de invatamant prescolar, finantarea acestora fiind asigurata din bugetul comunei Bobota.

ANI a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese de catre Vass Marioara, Consilier local in cadrul Consiliului Local al comunei Bobota, judetul Salaj, conform comunicatului.

Vass Marioara, in calitate de Consilier local in cadrul Consiliului Local al comunei Bobota, a incalcat dispozitiile legale referitoare la conflictul de interese in materie administrativa si penala, intrucat a incheiat un numar de doua contracte in valoare de 21.180 LEI, intre S.C. MAVAS M&G S.R.L. (societate in cadrul careia Vass Marioara detine calitatile de administrator si asociat unic) si doua unitati de invatamant prescolar, finantarea acestor contracte fiind asigurata din bugetul initial al Comunei Bobota pe anul 2010, acesta fiind suplimentat ulterior.

Vass Marioara a participat, in calitate de Consilier local, atat la procesul de decizie privind adoptarea bugetului local pe anul 2010, cat si la suplimentarea ulterioara a acestuia.

Foto: Intact Images

Mihai Razvan Ungureanu a anuntat lista completa a noului Guvern... UPDATE! Ecaterina Andronescu, presedinte PSD Bucuresti. Marian Vanghelie, vicepresedinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x