Antena Căutare

Antonescu: Basescu face glume de carciuma, nu politica

Liderul PNL si co-presedintele USL, Crin Antonescu, a caracterizat declaratiile lui Traian Basescu, conform carora l-ar fi "ofertat" pe Ponta pentru postul de premier drept "glume de carciuma".

"Asemenea lucruri nu se povestesc dupa cinci saptamani si la o saptamana dupa ce presedintele a spus si ca daca am castiga alegerile nu i-ar da mandatul lui Ponta. Astea sunt glume de carciuma si eu incerc sa discutam despre politica", a spus Antonescu, inaintea sedintei Biroului Politic Central (BPC) al PNL.

Antonescu a aratat ca in manualele de politica scrie ca astfel de oferte nu sunt facute si anuntate asa cum a procedat Traian Basescu.

"Asta scrie in manualele de politica, manualele de comunicare politica. Stie toata lumea ca daca ar fi fost o oferta serioasa presedintele ar fi formulat-o si va rog sa consultati stenograma. Nu a formulat nicio secunda o astfel de ipoteza. Presedintele ar fi trebuit sa anunte la sfarsitul negocierilor acest lucru oficial, ca sa stie lumea ce a propus USL si USL nu a vrut", a argumentat liderul PNL.

Foto: Intact Images

PDL vrea referendum pentru revizuirea Constitutiei, simultan cu alegerile locale... VIDEO! Cum isi chiverniseste Traian Basescu salariul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x