Antena Căutare

Antonescu: Basescu face propaganda pentru prosti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca nu intelege ce doreste presedintele Traian Basescu prin moratoriul propus partidelor si a apreciat ca acest demers al sefului statului este "o propaganda pentru prosti", un numar propagandistic de slaba calitate.

Nu inteleg ce doreste domnul Basescu si, sincer sa fiu, nu ma mai intereseaza, pentru ca este propaganda pentru prosti. Prosti sunt putini in tara asta, in ciuda a ce crede domnul Basescu


El a declarat ca nu stie daca seful statului a fost explicit atunci cand a propus moratoriul.

"Mie mi se pare ca este in continuare un numar propagandistic de slaba calitate. Ce moratoriu doreste? Doreste sa nu mai votam cei din opozitie? Doreste sa-i votam toate aberatiile, ce anume doreste de la noi?", a spus liderul PNL.

Antonescu a spus ca actuala putere are majoritate si nu o impiedica nimeni sa-si puna la treaba majoritatea si sa adopte legile.

"Are o majoritate, n-am ocupat Parlamentul, n-am blocat nimic, am incercat si am spus de atatea ori sa ne mentinem in niste limite civilizate, sa nu toleram gesturi de felul celor comise de doamna Roberta Anastase si de domnul Sever Voinescu, abuzuri, modificari, modificari pe picior ale Regulamentului, dar, una peste alta, nu-i impiedica nimeni sa-si puna la treaba majoritatea si sa adopte legi", a conchis Crin Antonescu.

Sursa: Jurnalul National

Boc vrea sa urgenteze asumarea raspunderii pe Legea Educatiei... Traian Basescu: Trebuie inchise 200 de spitale neperformante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x