Antena Căutare

Antonescu, despre drumul spagii din vami catre PDL: Sper ca nu e nicio surpriza

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, sustine ca nu sunt surprize pentru nimeni teoriile potrivit carora banii obtinuti din mita luata in vami ar merge la PDL.

"Sper ca nu e nicio surpriza pentru nimeni. Un partid care e la putere, cu un control asupra unor institutii cum e DNA, Parchetul General, anumite unitati ale Ministerului de Interne, de ani buni, si ma refer aici la Basescu si la PD, e foarte clar ca este responsabil de ce se intampla si ca, daca (...) s-au dus bani catre un partid, partidul ala e PD. Ca s-or fi dus in alte perioade si catre alte partide? Pai e tot responsabilitatea celor care conduc azi aceste institutii sa faca lumina asupra acestor lucruri", a afirmat Crin Antonescu, astazi, la finalul reuniunii Consiliului National Executiv al PNL.

El precizat ca PDL se afla singur la putere deoarece "UDMR e un complice pe o portiune mica, isi rezolva probabil treburile sale si nu se baga in restul treburilor".

Presedintele Pro Lex, Vasile Lincu, a declarat, astazi intr-o conferinta de presa, ca beneficiarul final a spagilor din vami, in prezent si in ultimii ani, este Partidul Democrat Liberal.

Sursa: Jurnalul National

PSD discuta "despartirea” de Mircea Geoana... Blaga: "Niciodata nu am fost implicat in actiuni ilegale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x