Antena Căutare

Antonescu: Prima problema a premierului ar fi trebuit sa fie ca a fost votat cu sala pe jumatate goala

Crin Antonescu a facut joi mai multe informatii la sediul PNL despre relatia cu puterea si scandalul apartamentului pe care si l-a cumparat.

Co-presedintele USL a vorbit in inceputul conferintei despre vizita sa externa, in Germania, referindu-se la activitatea pastorului Joachim Gauck.

Despre Parlament si relatii cu Puterea


Ce sa inteleg ca pana acum platea indemnizatie, iar de acum cu greva Doamna Antonescu ii arde si pe grevisti si pe ceilalti. Eu nu sunt un contabil al Camerei.

Eu nu am nimic impotriva dialogului dintre Putere si Opozitie. Nu particip la dialoguri ipocrite, la puneri in scena. In momentul in care MRU va lansa o invitatie in loc spatiu si timp, nu doar presupuneri, voi fi de acord. In princpiu da, trebuie sa aiba loc un dialog. Este destul de deprimant faptul ca un premier nou, in care s-au nascut sperante, am vazut in si Opozitie si din partea domnului Ponta [...] e trist ca dupa cel putin 3 saptamani sa nu spuna ca a fost investit cu jumatate de sala, eu cred ca acesta ar fi trebuie sa fie primul subiect.

Despre scandalul cumpararii apartamentului sau

Averea unui demnitar este de interes public si orice demers al unui jurnalist este legitim si trebuie sustinut. Eu impreuna cu sotia mea am achizitionat un apartament conform legilor in vigoare, cu un pret, in raport cu declaratia de avere. Nu comentez minciunile. Sincer nu vad care este subiectul. Eu acasa nu am un elefant, ceea ce ar fi fost un subiect. Subiectul este familia Antonescu si-a cumparat un apartament.

Foto: A1.ro

Crin Antonescu a explicat cum si-a luat apartament de lux... Alesii care voteaza la doua cartele, in sfarsit sanctionati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x