Antena Căutare

Antonescu: Seful ANAF are de dat niste explicatii cu privire la arestarile vamesilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PNL, ca partidul din care face parte nu se va opune nici unei investigatii cu privire la vamesii arestati in ultimele zile, dar ca, aceste verificari ar trebui extinse si la seful ANAF, Sorin Blejnar.

"Ca presedinte PNL, nu am nici cea mai mica intentie de a bloca extinderea unr cercetari amanuntite, legate de orice perioada. (...) Verificarile trebuie extinse si la seful ANAF, Sorin Blejnar", a declarat Antonescu.

Liderul liberal este de parere ca si membrii PNL trebuie investigatila fel de riguros ca si oricare alt inculpat si ca ceea ce este important pentru functionarea institutiilor romanesti este ca mecanismul poltici sa fie dus pana la capat, pentru a se evita astfel de situatii pe viiitor.

"Ceea ceste important pt romani si pentru functionarea institutiilor este ca dupa aceste anchete sa scoatem ppana la capat mecanismul politic si sa blocam pe viitor schema", a declarat national-liberalul.

Antonescu a precizat ca cel care ar trebui sa dea socoteala pentru aceste infractiuni de luare de mita este in primul rand directorul ANAF, Sorin Blejnar, care din 2009 si pana acum a fost responsabil cu numirea directa a sefilor de la directiile vamale din Romania.

Sursa: Antena3

Dosarul "Mita in vama": DNA si judecatorii il contrazic pe Basescu... Basescu, despre USL: Putem analiza participarea lor la guvernare in functie de programul pe care il sustin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x