Antena Căutare

Antonescu: USL depune motiune de cenzura daca reorganizarea teritoriala va fi asumata in Parlament

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri ca USL va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe reorganizarea teritoriala. Antonescu a tinut sa precizeze ca actuala Puterea s-a dezobisnuit sa discute legiule pe cale parlamentare.

"Daca nu gresesc, in ipoteza unui parcurs firesc al acestei legi, camera decizionala este Senatul. Nu cred ca vor risca sa introduca legea in parlament. Dansii s-au dezobisnuit sa discute legile pe cale parlamentara, normala. Cred ca isi vor asuma raspunderea. Daca se va intampla acest lucru nu am nicio indoiala ca vom inainta o motiune de cenzura"


De asemenea, liderul liberal a precizat ca initiativa privind reorganizarea administrativa nu reprezinta altceva decat "o uriasa diversiune".

"Sa nu uitam ca si lui Ceausescu i-au trebuit trei ani ca sa faca reorganizarea teritoriala. Tot discursul demagogic al lui Basescu prin care se arata ca tot procesul va duce la debirocratizare este o uriasa minciuna. De fapt este vorba strict de interese electorale. Asistam la un spectacol jalnic, in care Basescu se comporta ca un politician panicat de pierderea alegerilor de catre domnia sa si partidul domniei sale, indiferent de ce organizare teritoriala am avea", a conchis Antonescu.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Andrei Placinta, trimis in judecata pentru tentativa de omor... Tensiuni in Coalitie: UDMR nemultumit de reorganizarea in 8 judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x