Antena Căutare

Antonie Solomon candideaza de unul singur la presedintia PDL Craiova

Primarul Antonie Solomon intentioneaza sa redevina presedintele PDL Craiova. Trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie si eliberat din arest in 8 septembrie, Solomon este singurul candidat la sefia PDL Craiova. In plus, Antonie Solomon ia in calcul si o candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiovei.

"Nu stiu de ce nimeni nu mai candideaza. Probabil din respect pentru mine si pentru ce am facut in Craiova si pentru partid. Putea sa se inscrie oricine, dar nu a mai facut-o nimeni", a declarat Antonie Solomon.

Solomon a mai declarat ca se gandeste si la posibilitatea sa candideze la Primaria Craiova in alegerile din 2012. „Sigur. O sa vad daca lumea ma mai vrea si am sa candidez. O sa fac si un sondaj de opinie ca sa vad cum stau si o sa iau o decizie".

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv in 3 martie. Solomon a fost acuzat de primirea unei mite de 50.000 de euro de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova.

Boc: Nu demisionez. Mai multe despre deciziile CCR, in cartile pe care le voi scrie... Udrea: E necesara o reimpartire a Romaniei in regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x